Skip to main content

Reply to this post | See parent post | Go Back
View Post [edit]

Poster: wvmaine Date: Jul 29, 2009 6:51pm
Forum: etree Subject: Re: monk2009-07-25

I finally got it to work with firefox, thanks for sticking with me I appreciate it. The FTP would never work for me with FF so I just got used to using the regular browser. One final question. Why did it upload it to the open source audio instead of the archive? Thanks, rough day uploading! ~Lee

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: greenone Date: Jul 29, 2009 7:07pm
Forum: etree Subject: Re: monk2009-07-25

Might have forgotten to click the "Is this a Live Music Archive concert?" link at the bottom of the file sharing page...I can move it over for you.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: wvmaine Date: Jul 29, 2009 7:26pm
Forum: etree Subject: Re: monk2009-07-25

Please do! Thank you so much. I definetly learned something tonight. I guess that's what its all about. Hopefully my next upload goes smoother. Sorry for getting frustrated! Thanks again~Lee

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: _Evangeline_ Date: Jul 30, 2009 3:17pm
Forum: etree Subject: Re: monk2009-07-25

I understand your frustration.

I don't upload very often, and was pleased to see the new uploader, as I always found ftp a pain.

However I got in a right mess, I couldn't get the files to upload one after the other, I had to do it one at a time - and it took me some time to work out how.
Then the "Share My Files" button didn't do anything, just gave "error on page".
In the end I managed to upload a "ghost" version without any music files, and also a full version.
Still no idea what happened, or how I actually managed to get the show uploaded properly.

Fortunately it all works !

I really need to try it all again, and see what happens and try and understand where I went wrong.

But not for a while ;-)